Salade met geschroeide feta

13 Mei
Bron: Donna Hay

Bron: Donna Hay

Voor 4 personen:

  • 250 g feta, in vieren gesneden
  • olijfolie
  • 2 kleine komkommers, van pitjes ontdaan en in de lengte in plakjes gesneden
  • 2 tomaten, in dikke plakken
  • 20 g bladpeterselie, alleen de blaadjes, gehakt
  • grof gestampte zwarte peperkorrels
  • olijfolie
  • partjes citroen, om erbij te serveren

Bereiding:

  • Verhit een koekenpan met antiaanbaklaag op hoog vuur.
  • Dep de feta droog met keukenpapier, kwast de stukken in met olie en leg ze in de pan. Bak ze 1 minuut per kant goudbruin.
  • Leg voor het serveren de komkommer, tomaat, peterselie op de borden. Leg er de feta op, strooi er peper over en besprenkel de salade met extra olijfolie. Serveer er partjes citroen bij.
Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: