Artisjoktoast met geitenkaas

20 Mei
Bron: Weekend Knack 'Zomerklassiekers'

Bron: Weekend Knack ‘Zomerklassiekers’

Ingrediënten voor 4 personen:

  • 8 grote artisjokbodems (diepgevroren)
  • 4 stukjes crottin de chavignol
  • 2 el provençaalse kruiden
  • 200 g mesclun (mix van jonge slablaadjes)
  • olijfolie

Bereiding:

  • Laat de artisjokbodems ontdooien. Spoel de sla en zwier droog.
  • Verwarm de ovengrill voor.
  • Snij de geitenkaasjes in de breedte in tweeën.
  • Bekleed een ovenplaat met aluminiumfolie. Schik de artisjokbodems erop en bedek met een half kaasje. Bestrooi met Provençaalse kruiden en een draai van de pepermolen. Zet zo hoog mogelijk in de oven en laat ongeveer 8 minuten bakken, tot de kaas lichtjes begint de smelten.
  • Dien meteen op met de mesclun, aangemaakt met een straaltje olijfolie.
Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: