Verrine van krab met paprika en mais

20 Mei
Bron: Weekend Knack 'Zomerklassiekers'

Bron: Weekend Knack ‘Zomerklassiekers’

Ingrediënten voor 4 personen:

  • 120 g mais uit blik
  • 150 g krabvlees, gekookt
  • 2 gele paprika’s
  • 1 rode paprika
  • 2 el olijfolie
  • 4 el yoghurt natuur
  • 1 à 2 kl limoensap
  • cayennepeper
  • 2 schijfjes limoen

Bereiding: 

  • Laat de mais uitlekken. Hak het krabvlees fijn.
  • Spoel de paprika’s, halveer, verwijder de zaden en zaadlijsten, en snij het vruchtvlees in kleine stukjes.
  • Verhit 1 el olie in een braadpan. Stoof er de stukjes paprika in aan. Neem van het vuur en laat afkoelen.
  • Meng de yoghurt met de rest van de olie en met het limoensap. Kruid met peper & zout. Voeg de mais toe en meng.
  • Vul de verrines door stukjes paprika af te wisselen met krabvlees en mais. Begin met mais en eindig met stukjes paprika. Bestrooi met wat cayennepeper.
  • Halveer de schijfjes limoen en versier elke verrine met een helftje. Dien op.
Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: