Kookboek: De authentieke Spaanse seizoenskeuken van José Pizarro

26 Aug

Wie aan Spaanse ingrediënten denkt, roept meteen een aantal van de beste producten ter wereld op: extra vièrge olijfolie, sappige tomaten, pittige chorizo, ibéricoham, verse vis, schaal- en schelpdieren, manchegokaas, piquillopaprika’s en verrukkelijke wijnen.
In dit boek leidt de Spaans-Britse kok José Pizarro samen met schrijfster Vicky Bennison  de lezer met deze en talloze andere buitengewone ingrediënten door de seizoenen en geeft de heerlijkste recepten. De gerechten die zijn moeder vroeger voor hem maakte en de combinaties die hij in de keuken van restaurant Brindisa perfectioneerde, zijn allemaal eenvoudig van samenstelling en gemakkelijk te maken.
José Pizarro is chef-kok bij Brindisa, waarvan in Londen drie bekende en geliefde Spaanse restaurants en een winkel zijn gevestigd. Zijn enthousiasme voor Spaanse ingrediënten en smaken zijn op elke bladzijde van dit boek terug te vinden. Ze ademen, mede door de fotografie van Emma Lee, de smaak van de echte Spaanse keuken op zijn simpelst en zijn best.

‘Pizarro De authentieke Spaanse seizoenskeuken’ is gebonden uitgevoerd met harde kaft en telt 240 pagina’s. (21×25 cm). Het bevat een aantal fraaie kleurenfoto’s van Emma Lee  Het kost in de winkel € 24,95. ISBN 978 90 5956 329 2. Uitgeverij Fontaine (’s Graveland).

Jose pizarro

Hier vind je enkele van mijn favoriete en gezonde recepten uit het boek:

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: